Dupa munca si rasplata!

studio videochat galati

 

          Dupa o perioada de munca, echipa Elitta Studio a avut parte de o bine meritata vacanta la munte. Pot spune ca am asteptat momentul acesta cu nerabdare, iar echipa Elitta, ca de fiecare data cand a promis ceva,  s-a tinut de cuvant. Cand am fost anuntata ca vom pleca nu am stat prea mult pe ganduri, mi-am facut bagajele si in scurt timp am fost gata de plecare. Destinatia? Bran. Linistit, curat si plin de oameni amabili si draguti, un loc perfect pentru relaxare totala.

          Cele 4 zile au trecut foarte repede, cei de la Elitta Studio au avut grija ca toata lumea sa se simta bine si sa se intoarca cu forte proaspete. In cele 4 zile ne-am distrat pentru toata perioada in care am muncit. Am fost cea mai fericita dupa aceasta vacanta, m-am bucurat de toate activitatile ca un copil si am ramas placut surprinsa de atmosfera creata intre noi.

          Poate ca multe persoane cred ca vacantele cu colegii de munca sunt plictisitoare, enervante sau dezamagitoare. Ei bine, vacantele impreuna cu echipa Elitta Studio nu sunt deloc asa, din contra,  a fost o vacanta intre prieteni, o vacanta in familie. Am vizitat cele mai frumoase locuri si cele 4 zile au fost pline de distractie, relaxare si amintiri… De exemplu, nu o sa uit prea curand cum am intrat cu ATV-ul intr-un gard din greseala, hohotele de ras si glumele ce au urmat dupa.

          Pentru mine, cel mai frumos moment din aceasta vacanta a fost atunci cand am realizat cat suntem de uniti. Este un sentiment foarte placut sa stii ca ai alaturi de tine persoane de incredere, persoane care iti sunt alaturi la nevoie,  persoane de la care ai de invatat atat lucruri despre acest domeniu, dar si lucruri utile in viata de zi cu zi.

           Cand vacanta s-a terminat ne-am intors cu forte proaspete si multa motivatie, gandindu-ne la urmatoarea “escapada”. Toate activitatile realizate de echipa Elitta Studio, fie ele vacante la mare, la munte sau simple iesiri la o cafea sau un film, ma fac sa realizez ca a fost cea mai buna alegere sa raman aici. Iti doresti si tu sa ai parte de momente de neuitat alaturi de echipa noastra? Esti in cautarea unui studio de videochat in Galati? Te asteptam la un interviu!

Semnat: Elena

Ne poti contacta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *