Despre videochat…

Studio Videochat Galati

           Activitatea de videochat a aparut in anul 1996 odata cu aparitia site-ului iFriends. Videochat-ul inseamna comunicarea online intre 2 sau mai multe persoane in fata unei camere web, audio si/sau in scris. In Romania termenul de videochat a aparut in anul 1998, dar se desfasura in conditii destul de dificile, deoarece costurile echipamentelor erau destul de ridicate.

        A luat amploare in anul 2004 odata cu accesul mult mai usor la internet al romanilor, astazi fiind un job legal in intreaga lume si se pot castiga sume semnificative de bani.
Intretinerea si promovarea site-urilor este foarte costisitoare, astfel incat acestea platesc un procent de 30-60% modelelor. Avand in vedere ca si site-urile trebuie sa obtina profit, acest procent este unul corect.

        In Romania parerea oamenilor despre acest domeniu nu s-a schimbat foarte mult in decursul anilor datorita persoanelor neinformate care considera videochat-ul o ramura nedemna de lucru. Acest concept este total gresit. Videochat-ul nu are nicio legatura cu prostitutia sau cu sexul.

      Acest job, de hostess online, permite dezvoltarea imaginatiei, imbunatatirea stimei de sine, imbunatatirea cunostintelor generale, folosirea calitatilor personale, mai ales cele de comunicare si ajuta oamenii care din diverse motive relationeaza mai greu in viata reala. Necesitatea oamenilor de comunicare a dus la dezvoltarea acestui domeniu. In videochat se pot lega prietenii virtuale sau pur si simplu se pot purta conversatii cu persoane straine. Putem spune ca videochat-ul ajuta la cresterea stimei de sine si a increderii in sine a persoanelor care din diverse motive au pierdut aceste calitati pe parcurs.

        Este cel mai placut cand ai un job care te reprezinta intr-adevar, unde, prin simpla socializare cu diversi oameni castigi un salariu suficient de mare si in acelasi timp, descoperi moduri de viata ale diverselor persoane cu care intri in contact, din diverse tari si inveti lucruri captivante ce tin de culturi diferite. In acest domeniu vei avea parte de un cadru intim de lucru, in care te poti simti in siguranta si ti se ofera conditii speciale de lucru, ceea ce este foarte important. Cu ajutorul videochat-ului poti dispune in acelasi timp de timp liber si de bani, tot ce ai nevoie fiind o minte deschisa catre noutati, dorinta de munca si abilitatea de a comunica cu usurinta.

Ne poti contacta pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *