Experienta in cadrul ElittaStudio

 

Click pentru varianta video!

 

       Am ajuns in acest studio prin intermediul unei prietene. Desi eram foarte retinuta la inceput, pot spune ca a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o de cand sunt implicata in acest domeniu. Am intalnit aici o echipa prietenoasa si dedicata. In timpul interviului, mi s-a raspuns sincer la toate intrebarile si asa am decis sa continui cu ei.

       Desi experienta mea in acest domeniu este acumulata doar pe parcursul a doi ani, pot spune ca stiu foarte bine cum stau lucrurile. Poate fi o meserie foarte grea, in care psihicul iti este solicitat, dar daca ai langa tine o echipa care stie sa te sustina, sa te motiveze , lucrurile vin de la sine. Sunt fericita ca am ales sa fac parte din aceasta echipa. Imi place ceea ce fac, programul este lejer, beneficiile sunt foarte mari, iar timpul petrecut in afara programului de munca fie la o cafea, un film sau o petrecere ne-a unit ca pe o familie, o familie in care poti avea incredere atunci cand ai nevoie de ajutor.

      Acest job iti ofera multe beneficii si avantaje, dar sunt si anumite cerinte. Sunt fericita ca am ales sa fac parte dintr-o echipa care ma sustine si ma sprijina mereu chiar daca sunt si momente neplacute din cauza comportamentului meu vulcanic. Ce apreciez cel mai mult la acest studio este faptul ca m-au sprijinit, m-au ascultat si m-au ajutat, nu numai in legatura cu acest domeniu, ci si pe plan personal, in viata de zi cu zi, de fiecare data cand am avut o problema.

      Elitta Studio iti ofera ajutor, intelegere, prietenie… o familie care este alaturi de tine si la bine si la rau. Daca vrei si tu sa faci parte din familia noastra te astept la un interviu(click pentru detalii) unde iti voi oferi mai multe informatii!

Ne poti contacta pe:

 

  • Scris de Elena!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *