Capcanele videochat-ului in Galati

 

Studio Videochat Galati

Am auzit si noi in repetate randuri, de la mai multe modele, intamplari si situatii in care acestea au plecat de la un studio si nu si-au mai primit banii munciti, erau tratate urat sau atmosfera in studio era una neplacuta. Mai mult, unele modele sunt amenintate ca nu vor mai putea lucra in acest domeniu daca se hotarasc sa paraseasca anumite studio-uri.

Am ramas uimiti sa auzim asa ceva, noi am dorit inca de la inceput sa adoptam o ideologie moderna in favoarea angajatului. Noi nu credem in acel control autoritar in care angajatul este speriat de angajator (indiferent de locul si domeniul de munca), noi consideram ca o atmosfera placuta, relaxanta este benefica modelelor noastre atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere psihic.

Intelegem ca uneori se iveste ceva nepravazut, o problema, o incurcatura, suntem constienti ca lucrurile nu merg intotdeauna asa cum este planificat, de aceea la noi gasiti intelegere, sprijin moral si sfaturi cand aveti nevoie, de aceea la noi in studio nu avem implementate amenzi…toate problemele se rezolva prin comunicare.

Nu incercam sa va convingem ca totul este doar lapte si miere, nu incercam sa va ademenim cu bonusuri, masini si obiecte la angajare. Noi va promitem un singur lucru : O sa va oferim absolut tot ce aveti nevoie pentru a reusi in acest domeniu si pentru a avea castigurile mult visate, dar ultima si cea mai importanta componenta se afla la dumneavoastra, castigurile sunt limitate doar de dorinta dumneavoastra. Va zicem de pe acum ca nu o sa fie usor din prima zi, dar atata timp cat sunteti hotarata, ambitioasa, serioasa si aveti putina rabdare o sa fim alaturi de dumneavoastra la fiecare pas si o sa fiti uimita de rezultate.

Suntem printre cele mai bine cotatate studiouri de videochat din Galati daca vorbim despre locatie, despre aparatura si traininguri dar ElittaStudio este cel mai bun studio de videochat din Galati cand vine vorba de grija noastra pentru modele si de relatiile de prietenie ce se leaga in cadrul studioului. In cadrul studioului nostru consideram ca suntem egali indiferent de statut sau scara ierarhica, astfel incat ne dorim sa fim o echipa, un tot, si poate pare mult spus o “FAMILIE” dedicata unui singur scop si anume acela de a “REUSI”.

Daca doriti un mediu de lucru unde sa veniti de placere, sa nu fie doar un studio de videochat din Galati ci un colectiv, o echipa, te asteptam la interviu(click pentru detalii)!

Ne poti contacta pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *