Elitta Studio Indeplineste Vise!

 

 

          Elitta Studio lanseaza o noua campanie unica in orasul Galati numita “Visul tau devine realitate”! Ideea de a ne ajuta modelele sa isi indeplineasca visele a inceput de mai mult timp, atunci cand unul dintre modelele noastre era nevoit sa faca naveta si ne-am hotarat sa o ajutam, sa isi caute un apartament si sa isi plateasca chiria in primele luni. In timp, aceasta idee a inceput sa prinda din ce in ce mai mult contur si am trecut de a ne asculta si sfatui modelele la fapte concrete. Astfel, astazi, am reusit sa indeplinim primul vis, cel al Elenei.

          Mai exact, Elena, a intrat in posesia masinii mult dorite. In continuare, ea primeste si tot ajutorul din partea noastra pentru a invata atat partea teoretica, cat si partea practica, pentru a obtine permisul de conducere. Elena este o fire ambitioasa, determinata si are planuri mari pentru viitor, iar echipa Elitta Studio o va sprijini la fiecare pas.

          Desi Elena este prima beneficiara a campaniei “Visul tau devine realitate” nu va fi ultima. Daca si tu esti o persoana ambitioasa, serioasa si cu planuri mari pentru viitor, programeaza-te la interviu si vei fi cu un pas mai aproape de visul tau!

          Posibilitatile sunt limitate de imaginatie!

          Pentru mai multe informatii despre campania “Visul tau devine realitate!” citeste AICI

 

Ne poti contacta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *