Ce ne diferentiaza de alte studiouri

studio videochat galati - ElittaStudio

 

           Este studioul nostru diferit de altele ? Haideti sa aflam impreuna!

 

             Te gandesti probabil ca toate studiourile din Galati sunt la fel sau ca difera doar comisioanele si bonusurile. Oare asa sa fie? Nume diferite si alte echipe? O intrebare buna ce merita un raspuns personal.

          ElittaStudio, credem noi, este un studio de videochat diferit, un loc ce ofera mai mult, mult mai mult decat o sigla frumoasa, o locatie de lux si multe promisiuni. Poate unele persoane sunt multumite de aceste aspect, dar noi dorim sa iti oferim ceva superb! Ne-am gandit sa detaliem prin urmare ce poti avea mereu la noi, fara falsitate, fara aroganta si din tot sufletul!

        Stim si imbratisam ideea ca toti suntem oameni, indiferent de varsta si aspect si vrem sa te imbratisam si pe tine calduros in acest loc de munca unde promitem doar ce putem oferi. Ce ne diferentiaza la o distanta de ani lumina de alta studiouri este ceea ce oferim: un loc de munca unde profesionalismul si elitismul se intalnesc cu caldura, familia si prietenia intr-un mediu ideal de munca.

        Dorim sa ne diferentiem de alte studiouri ce doar promit castiguri de mii de dolari din primele zile, studiouri ce iti pun la dispozitie camere mobilate cu zeci de mii de euro, experienta de zeci de ani in domeniu….studiouri ce iti spun ca trebuie doar sa zambesti si o sa fii ingropata in bani. Cum dorim sa ne diferentiem? Prin sinceritate si onestitate.

        Iti spunem inca de la inceput, videochat-ul nu este usor si nu este pentru oricine, iar acesta este un adevar omis de multa lume. Este nevoie de multa munca, dedicatie si ambitie ca un model sa ajunga in top, atat din partea modelului, cat si din partea studioului. Videochat-ul este probabil singurul domeniu in care cu cat muncesti mai mult, cu atat rasplata este mai mare. In medie, un model bun de videochat lucreaza intre 3 si 7 ani. Desigur, exista si exceptii, dar modelele bune isi permit dupa aceasta perioada o viata lipsita de griji si lipsuri materiale. Nu zicem ca este imposibil sa ajungi la castiguri mari si foarte mari, vrem doar sa stii inca de la inceput ca este nevoie de timp, efort si determinare.

         Noi iti oferim mai mult decat o simpla echipa care este alaturi de tine doar in timpul programului de munca. Noi iti oferim o familie inchegata de-a lungul timpului, legata prin diverse experiente, unele mai bune, altele mai rele, si unita prin intermediul unui scop comun. Iti oferim o echipa tanara, dinamica si dedicata, care nu este alaturi de tine doar pe timpul programului. Acesta nu este “doar un job” pentru noi, este un mod de viata si suntem dedicati 100%.

        Daca ceea ce tocmai ai citit suna bine, daca doresti mai mult decat un simplu job, daca vrei sa fii un model de top, te asteptam la o cafea pentru a ne cunoaste mai bine si a discuta mai detaliat ceea ce inseamna videochatul. Ne poti contacta:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *