3 Ani de ElittaStudio

ElittaStudio a implinit 3 ani de activitate, un prilej minunat de a sarbatori succesul si munca nostra. Cu aceasta ocazie privim putin spre trecut, spre inceputul povestii ElittaStudio.

In urma cu 3 ani ElittaStudio insemna o poveste. Ne-am adunat de-a lungul timpului persoane diferite, cu caractere diferite, fiecare cu propriul vis, insa toate acestea s-au inscris in povestea ElittaStudio. Ea este o sumedenie de mici povesti, de mai multe vise si cu mai multe aspiratii, insa sub acelasi acoperis si sub acelasi nume.

Totul a inceput cu un vis: acela de a deveni cei mai buni si de a oferi o sansa spre o noua viata. Urmatorul pas a fost crearea familiei ElittaStudio. Relatiile de prietenie dintre membrii echipei noastre s-au strans si s-au sudat cu timpul, astfel devenind o familie care, cu timpul, creste.

Au trecut 3 ani: 3 ani plini de clipe frumoase alaturi de o echipa tanara, dinamica ce aspira la primul loc, a carei tinta este sa ajunga in varf.

3 ani de cand am descoperit ingredientele succesului: profesionalismul si relaxarea. 3 ani in care am lucrat cu aceeasi dorinta, cu aceeasi energie, cu aceeasi pasiune la povestea ElittaStudio; 3 ani in care dezvoltarea noastra profesionala a fost continua, 3 ani in care am adus ElittaStudio la nivelul de azi. 3 ani de cand am pornit de la un vis, 3 ani in care ne-am depasit limitele cu fiecare performanta atinsa. 3 ani de lucru, zi de zi, pentru ca visul nostru sa atinga culmile succesului.

In acest timp am invatat sa oferim servicii de calitate, sa acordam importanta decorului, conditiilor de lucru si a trainingului correct. Am invatat cum sa oferim modelelor noastre un mediu de lucru placut si sa fim atenti la nevoile lor, am legat prietenii de viata.

Succesul acumulat in acesti 3 ani se datoreaza unei munci sustinuta de echipa si a atentiei indreptate catre modelele noastre.

In familia noastra nu doar se munceste. Avem mici evadari din cotidian la mare, zile de relaxare la Therme, si ca orice familie obisnuita mergem in vacante impreuna. Stim sa imbinam placutul cu utilul, in pauze se rade, se glumeste, se simte energia pozitiva, se traieste. Acesti 3 ani ne-au acordat prilejul de a ne sti nevoile unul altuia, ne-au acordat prilejul de a crea un loc de munca in care sa vii cu drag.

In varsta de 3 ani, ElittaStudio doreste sa multumeasca fiecarei persone care ne-a fost alaturi pe acest drum si care ne-a ajutat sa devenim ceea ce suntem azi. ElittaStudio nu reprezinta doar ce suntem acum, ci reprezinta toate persoanele ce ne-au fost alaturi in acesti 3 ani minunati. Am crescut si ne-am facut mari alaturi de persoane special ce ne-au inspirit mereu.

Insa noi, familia ElittaStudio, nu ne oprim aici: promitem ca ne vom scrie povestea si in urmatorii ani.

PS: daca vrei sa scrii un capitol in povestea ElittaStudio, te asteptam la interviu(click pentru detalii).

Ne poti contacta pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *