Avantajele ElittaStudio

videochat galati elitta studio

 

          Elitta Studio nu este un studio obisnuit de videochat si o sa va explic si de ce suntem cei mai buni in domeniu.

          In cadrul Elitta Studio nu exista sefi, superiori, oameni care dau porunci in stanga si in dreapta, nu se face diferenta din punct de vedere ierarhic. In cadrul studioului toti suntem egali! Nu cautam vinovati la probleme, cautam rezolvari impreuna si de aceea nu avem un sistem de amenzi!

          Regulamentul studioului este unul relaxant, bazat pe bun simt si raspundere, atat fata de propria persoana, cat si fata de colegi. Mai mult de atat, contractul nostru de angajare nu contine conditii ascunse ascunse in context sau absurde, menite sa puna modelele in dificultate.

          In cadrul studioului ne mandrim cu o atmosfera relaxanta si un mediu de lucru prietenos, placut. Cu totii venim cu drag la locul de munca, chiar mai devreme decat este necesar pentru a mai petrece timp impreuna.

          Elitta Studio este o echipa unita, la noi nu exista barfa sau rautate! Cum este posibil asa ceva? Persoanele toxice sunt inlaturate cu rapiditate din echipa noastra, deoarece dorim sa lucram doar cu persoane de calitate si integre. Daca esti o persoana cumsecade, cu bun simt si cei 7 ani de acasa te vei integra foarte usor in echipa noastra si vei afla ca te poti baza pe colegii tai 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana, indiferent de problema.

          In cadrul studioului oferim training atat de grup, in cadrul caruia fiecare model participa intr-un mod activ pentru a facilita procesul de acumulare a informatiilor, cat si traininguri individuale, deoarece fiecare persoana este diferita si are nevoi specifice. Acestea sunt doar trainingurile programate, dar in cadrul studioului procesul este unul continuu, in fiecare zi invatam unii de la altii, facem schimb de informatii si ne ajutam reciproc, lucru necesar pentru o evolutie constanta.

          Elitta Studio nu impune un stil anume, nu consideram ca exista stilul perfect si de aceea noi dorim ca tu sa fii TU. Daca nu stii care este stilul tau nu este nici o problema, te vom ajuta sa il gasesti pe cel care te caracterizeaza si care iti ofera increderea de sine necesara.

         Modelele noastre nu duc grija zilei de maine, salariile se platesc la timp la data stabilita fara nici o exceptie, uneori chiar si cu cateva zile mai devreme! De ce suntem atat de exigenti cand vine vorba de plati? Dorim sa oferim modelelor noastre stabilitate financiara, sa nu intampine dificultati cand au de platit chirii, rate, leasing sau facturi.

         In concluzie, de ce Elitta Studio? Deoarece suntem o familie unita cu un singur scop: Sa atingem succesul impreuna!

 

Ne poti contacta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *