Singurul studio ce indeplineste visuri!

 

 

 

          Pentru noi, Elitta Studio reprezinta mai mult decat un studio de videochat. Elitta Studio este o familie. Ca in orice familie nu facem diferente, toti membrii sunt tratati in mod egal, ne sprijinim si ne ajutam reciproc de fiecare data cand este nevoie si impreuna depasim orice obstacol ne apare in cale. Familia noastra este unita, avand doar membri de calitate, selectionati dupa principiile Elitta.

          Pe 4 mai 2018 am inceput o noua etapa, mai exact am hotarat sa ne implicam si mai mult pentru a ne ajuta modelele, iar “Visul tau” a devenit noua noastra misiune. Pana in prezent am indeplinit 2 visuri: o casa si o masina.

          De ce am initiat aceasta campanie? Elitta Studio doreste sa isi pregateasca modelele pentru momentul in care se decid sa renunte la acest job. Din experienta noastra suntem constienti ca un model de videochat nu poate lucra la infinit si de aici porneste intrebarea “Ce vei face dupa videochat?”.

          Dorintele difera de la persoana la persoana. Poate unele fete isi doresc o suma X de bani pentru a le asigura un trai decent, altele sa isi deschida propriul business sau sa isi urmeze hobby-urile. Poate sunt persoane care iubesc acest job, vor sa ramana in domeniu si de aceea le pregatim pentru a deveni traineri si le oferim optiunea de a colabora in continuare cu noi. Posibilitatile sunt limitate de imaginatie. Indiferent de vis, noi suntem alaturi de modelele noastre pe tot parcursul colaborarii, cat si dupa.

          Tu ce vis ai? Sau poate ai mai multe… Elitta Studio a reusit sa implineasca 2 visuri in mai putin de o luna! Programeaza-te la interviu si visul tau poate fi urmatorul!

 

Ne poti contacta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *