Ce inseamna interviul cu ElittaStudio?

          Stim ca in general, interviul este un pas putin dificil in procesul de recrutare si selectie prin simplu fapt ca este cea mai importanta proba din proces. De fapt, este aproape o proba eliminatorie.

          Astfel, noi ne-am gandit sa iti venim in ajutor si sa iti aratam in ce consta un interviu la Elitta Studio. Nimic greu sau complicat, iti promitem!

          Ca in orice domeniu, de altfel, pentru a putea obtine un interviu cu echipa noastra trebuie sa indeplinesti anumite conditii, de exemplu varsta minima de 18 ani, aspectul fizic sa fie ingrijit si placut, cunostinte medii de operare PC, sa cunosti limba engleza la nivel conversational, iar daca stii si alte limbi straine, ai un avantaj. Un alt lucru in comun ce il au cei din echipa Elitta este optimismul, deci cautam acelasi lucru dar cautam si sociabilitatea si lucrul in echipa. Daca esti si o fire ambitioasa si perseverenta, atunci locul tau este langa noi. Daca esti o astfel de persoana si iti doresti sa lucrezi alaturi e noi, te asiguram ca interviul o sa fie ca o discutie intre prieteni.

          Urmatorul pas in procesul de angajare este interviul in sine. Fie ca ne suni sau ne contactezi pe facebook sau pe site, noi iti raspundem imediat iar interviul se programeaza in functie de programul tau. Suntem incantati sa cunoastem persoane noi care au lucruri in comun cu Elitta Studio.

          Interviul in sine nu este dificil. Nu te gandi ca vei sta in partea opusa a biroului si vei primi diferite intrebari filosofice. Te vei intalni cu managerul  intr-un cadru linistit, neutru ce te ajuta si pe tine sa ne cunosti, dar si pe noi sa te cunoastem pe tine.  De fapt, interviul este mai mult un dialog in care nu doar incercam sa te cunoastem si sa aflam ce vis ai, ce iti doresti cu adevarat sa faci si cat de ambitioasa esti, dar si noi, la randul nostru, iti raspundem la intrebarile pe care le ai. Daca esti noua in domeniu, iti explicam clar ce este nevoie sa faci, programul, metoda de plata, clauzele contractului, pentru ca noi lucram 100% legal. Daca ai mai lucrat ca si model de videochat, iti explicam cum se desfasoara activitatea la noi in echipa, despre bonusurile pe care le primesti, despre zilele libere, despre activitatile pe care le facem impreuna ca si echipa.

          Ideea noastra de interviu nu este de a te chestiona, ci mai mult de a descoperi persoana din fata noastra, de visele pe care le ai, de ce iti doresti tu de la viata, cum te vezi tu peste 10 ani.

          Suntem o echipa ce promite doar ce poate face, asa ca atunci cand te intrebam de visul tau, crede-ne pe cuvant ca te ajutam sa il indeplinesti. Te ajutam sa devii cea mai buna varianta a ta.

          In final, in urma discutiei, vei decide daca doresti sau nu colaborarea cu noi sau, daca doresti, poti sa revii cu un telefon in momentul in care te-ai hotarat. In cazul in care esti decisa sa colaborezi cu noi, vei avea parte de un tur al studioului nostru, vom programa o sedinta foto si vom legaliza colaborarea. Din partea noastra ai garantia unei colaborari transparente, in sensul ca ti se va explica clar si de ce trebuie semnat fiecare document in parte si de ce sunt necesare anumite date.

          Deci, lasa emotiile si hai sa ne cunoastem, sa facem primul pas catre visul tau!

 

Ne poti contacta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *