Abilitati necesare videochat-ului

studio videochat galati

 

          Vorbeam impreuna despre niste motivatii reale de a incepe lucrul ca hostess online in articolul trecut. Sa fi ales noi ordinea pe dos ? Si sa fie acesta primul articol care trebuia citit ? Nici vorba ! Atunci cand vrem sa plecam intr-o vacanta, dupa ce ne-am ales destinatia, in cazul de fata videochat aka studioul nostru de videochat din galati, ElittaStudio. Tot noi fiind agentia care te trimite intr-o calatorie extraordinarea, va vom da lista cu ce trebuie sa aveti in bagaje!

          Stim ca iti place sa socializezi! Poate doar virtual, sau poate in viata reala. Poate chiar amandoua ! In cazul asta, vrem ca tu sa stii ca ai bifat deja una dintre cele 3 cerinte foarte importante si anume comunicarea. Fie ca iti place sa te conectezi cu oameni, sa creezi relatii noi sau pur si simplu sa petreci timp alaturi de oameni acest studio iti ofera posibilitatea sa te simti cel mai comfortabil alaturi de noi dar si cu cei din mediul online. Accentul pus pe integrarea modelelor noastre in mediul de lucru(desi noi preferam sa ii spunem mediul de joaca) este un prim obiectiv pentru noi.

          O cerinta ce vine la pachet cu asta este cunoasterea unei sau mai multor limbi straine.

          Nu te descuraja ! Investim in educatia si formarea profesionala a modelelor. In scurt timp vei putea comunica in orice limba doresti sporindu-ti astfel posibilitatile de succes atat pe chat cat si in viata reala dar si pe viitor. Avem mai multe exemple de la noi din studio, fete ce nu stiau foarte bine limba engleza de exemplu, dar cu ajutorul nostru si prin multa dedicare din partea lor, au ajuns intr-un timp scurt la un nivel avansat atat vorbit cat si scris. Se poate dar este nevoie de putina munca atat din partea noastra cat si din partea ta.

          Vrem sa ai parte de o experienta extraordinara in acest domeniu, de aceea ne dorim ca una din abilitatile tale sa fie dorinta de dezvoltare. Atat noi cat si tu suntem in continua crestere si ne dorim sa invatam cat mai multe lucruri noi, videochat-ul fiind un domeniu dinamic, in care este necesar sa un vocabular bogat si un bagaj de cunostinte, mai mult in acest domeniu te dezvolti ca persoana, vorbesti altfel, vezi lumea diferit, interactiunile cu oamenii devin mai usoare, inveti cum sa obtii ce doresti de la persoane.

          Wow ! doar 2-3 abilitati necesare ? DA !

          E atat de simplu. Noi vrem sa te ajutam sa iti creezi abilitati reale in caz ca nu le posedezi inca, pe care le vei dezvolta alaturi de o indrumare profesionala dar si familiala. Deci daca nu ai deja aceste abilitati, impreuna cu noi sigur le vei obtine:

  • Lasatul grijilor si problemelor la usa de intrare in studio. Da, este o abilitate pe care o cultivam modelelor noastre pentru bunastarea lor fizica si psihica, mai mult, iti suntem alaturi atunci cand ai o problema sau o nelamurire. O sa inveti ca exista 2 tipuri de probleme in viata unui om: Probleme ce le poti rezolva (daca le poti rezolva, de ce sa te mai stresezi in legatura cu ele?) si probleme ce nu pot fi rezolvate(daca nu poti sa faci nimic, de ce sa te stresezi?). In ziua de azi, stresul este cel mai nociv pentru oameni.
  •  Abilitatea de a comunica cu tiparuri diferite de persoane, lucru ce te va ajuta si in viata reala sa iti faci cat mai multe contacte si relatii. Ca oameni, nu putem fi singuri/izolati, nevoia de socializare este una de baza… stiintific a fost demonstrat ca persoanele cu mai multi prieteni/cunostinte are un sistem imunitar mai puternic decat o persoana singura/izolata.
  •  Abilitatea de a lucra intr-un mod profesional si responsabil. Noi ne gandim si la dezvoltarea ta profesionala. Elitta Studio vrea sa iti atingi visele in cel mai rapid timp cu putinta

          Daca te-am facut curioasa te poti inscrie aici pentru interviu: Interviu Online  sau ne poti contacta pe:

          Ne vedem in urmatorul episod ! Si cine stie, poate chiar la Elitta Studio fata in fata cu personalul nostru profesionist semnand un contract de angajare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *