Experienta Elenei in videochat

studio videochat galati

 

       Buna. Numele meu este Elena si vreau sa va impartasesc in cateva cuvinte povestea mea in industria videochatului .

 

Click pentru varianta video!

 

       Imi aduc aminte cand m-am gandit in mod serios, pentru prima data, la acest domeniu… Am inceput prin a cauta anunturi pe internet si dupa cum stiti si voi toate erau tentante datorita promisiunilor facute. Dupa cateva ore de cautari m-am decis sa aleg un studio doar cu personal feminin ( fiind prima data eram si foarte pudica ). Am sunat desi aveam foarte multe emotii, am programat un interviu care a decurs foarte bine si am fost si angajata. Astfel m-am apropiat cu pasi repezi de prima mea zi in acest domeniu.

       Prima mea zi de lucru a fost cea mai mare provocare pentru mine. Eram plina de emotii si nici nu mai stiam sa scot nici un cuvant. Pana la urma lucrurile au decurs foarte bine si am inceput sa inteleg ce implica acest domeniu. Dupa un timp am decis sa plec din acel studio din cauza unor neintelgeri. Am incercat un al doilea studio unde lucrurile au decurs mult mai bine avand cunostinte in industria videochatului . Dupa cateva luni insa am decis sa ma retrag datorita noilor conditii de munca care nu erau in tocmai pe placul meu.

      Drumul de la prima mea zi in acest domeniu pana in ziua in care am ajuns la Elitta Studio a fost unul lung, cu intamplari mai mult sau mai putin placute.In tot acest timp am adunat cunostinte despre acest domeniu, am devenit mai experimentata si am inteles de ce e nevoie pentru a ajunge la performanta si incasari de invidiat.

     Despre aceste intamplari vom vorbi in urmatoarele filmulete, despre altele vom vorbi in persoana daca vei dori sa vii la un interviu de angajare(click pentru detalii). Ne poti contacta pe:

 

  • Scris de Elena!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *