Suntem un studio exclusivist!

studio videochat galati

Ne alegem cu atentie modelele cu care lucram!

 

          ElittaStudio Galati este unul dintre cele mai serioase dar si prietenoase studiouri de videochat din Galati. Indraznim sa afirmam asta datorita faptului ca punem la dispozitie o locatie moderna, aparatura de calitate si traininguri pentru modelele noastre. Oferim bonusuri, salarii atractive si concursuri, totul pentru a creste motivatia modelelor noastre, pentru a le ajuta sa evolueze si sa isi atinga scopul.

          De asemenea, oferim modelelor noastre si servicii precum make-up, hairstyle, indicatii si sfaturi pentru costumatie, cat si sprijin pentru a depasi momentele de cumpana intampinate de-a lungul timpului. Mai mult, consideram ca suntem o comunitate unita, muncim impreuna si ne distram impreuna, suntem familia de la locul de munca.

          Pe parcursul a celor 3 ani de activitate, noi, echipa EllitaStudio Galati, am invatat ca cele mai importante aspecte ale succesului sunt increderea, investitia, rabdarea si curajul! Respectul si profesionalismul este ceea ce ne caracterizeaza, iar asta ne face sa fim un studio exclusivist!

          Ne alegem cu atentie modelele cu care lucram! Stim cat de importanta este intelegerea din cadrul unei echipe, si pentru asta oferim consiliere, suport moral, respect si conditii optime pentru desfasurareaa activitatilor! De asemenea, iti asiguram si buna dispozitie in sanul acestei mici familii. Glumele, relaxarea, filmele, cumparaturile si micile vacante sunt nelipsite, momente pe care noi le consideram cruciale in legarea unei prietenii, unei familii, stranse si durabile.

          Pe langa toate acestea Elitta Studio este mai mult decat un simplu studio de videochat, ElittaStudio  este o echipa puternica, o familie. Atmosfera din cadrul studioului de videochat EllitaStudio este una calda si primitoare. Am legat prietenii stranse, am creat o mica FAMILIE. O familie care se respecta, se asculta, se intelege, conceptul de baza fiind comunicarea libera si deschisa in privinta oricarei probeme sau dificultati intampinate, la noi lipsind scara ierarhica…toti suntem egali.

          Consideram ca fiecare persoana merita o sansa, chiar si o a doua sansa, de aceea oferim si posibilitatea unui program part-time pentru studente cat si pentru fetele ce au deja un job, dar dorinta noastra este sa avem un colectiv unit si exclusivist de aceea in echipa Elitta Studio raman doar modelele care se incadreaza cerintelor noastre si se incadreaza in familia noastra.

          Daca si tu impartasesti aceleasi valori ca noi, te invitam sa indraznesti sa iti dai voie sa traiesti ceea ce poate deveni cel mai frumos capitol din viata ta, capitolul EllitaStudio. Impreuna putem transforma provocarile in trepte usor de urcat in drumul spre succes! Ne poti contacta pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *