Ne rasfatam modelele!

Elitta Studio Videochat Galati

 

     Contrar opiniei populare, videochat-ul nu este un domeniu usor, in care poate munci oricine. De aceea, noi ne dorim ca tu sa fii fericita, multumita si motivata. Organizam periodic concursuri exclusive pentru modelele noastre cu premii ce variaza de la bani, la bijuterii, la vacante, plus tot felul de alte mici surprize. Ne place sa petrecem timpul impreuna si in afara programului de munca si mergem la filme, organizam petreceri si seri de distractie pentru a ne relaxa.

     Acesta nu este un domeniul pentru oricine si de aceea noi, la ElittaStudio, nu tinem pe nimeni cu forta! In acest domeniu performanta poate face doar un model multumit si relaxat. Daca nu ai mai lucrat niciodata, dar doresti sa incerci, sa stii ca nu este nici o problema daca ajungi la concluzia ca acest domeniu nu este de tine.

     Elitta Studio rasplateste fidelitatea modelelor cu bonusuri la 3, 6, 12 luni, etc, realizam sedinte foto la fiecare 3 luni si investim in imaginea modelelor in fiecare zi. De asemenea, apreciem daca recomanzi o prietena pentru interviu si mai strecuram un bonus si pentru asta, deoarece noi consideram ca modelele noastre merita!

     Iti vine greu sa crezi? Totul suna putin prea bine? Nu crezi ca exista vreun studio de videochat in Galati care sa fie mai mult decat un loc de munca? Vino la un interviu(click pentru detalii) si o sa te convingi singura!

     De ce am ales sa fim diferiti fata de celelalte studiouri? Noi suntem o familie, ne ajutam la greu si impartasim bucuria la bine. Consideram ca viata este foarte frumoasa si dorim sa o traim la maxim, dorim sa vizitam impreuna atat tara noastra frumoasa, cat si tarile straine. Incercam sa ne bucuram de fiecare clipa impreuna, un banc spus in pauza, o iesire in oras, o vacanta la soare… viata se rezuma la amintiri, amintiri pe care le faci zi de zi alaturi de prieteni. Te asteptam si pe tine sa faci parte din familia Elitta!

Ne poti contacta pe:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *