Elena vorbeste despre videochat

studio videochat galati

 

Haideti sa vorbim putin despre videochat!

 

 

       Majoritatea oamenilor au o parere foarte proasta despre acest job, deoarece nu au acordat 5 minute din timpul lor pentru a se documenta despre ceea ce inseamna videochatul si privesc fetele care lucreaza in acesta industrie de sus, din punct de vedere moral, si recunosc ca inainte de a ma interesa despre ce este vorba, aceeasi parere o aveam si eu. Daca te documentezi despre acesta industrie cu o minte deschisa si fara preconceptii o sa afli ca aici se pot purta simple discutii cu oameni foarte interesanti si poti crea legaturi cu oameni din toate colturile lumii, oameni care vor sa isi zica povestea, care vor sa fie ascultati, oameni care au nevoie de un umar pe care sa planga. Bineinteles aceasta nu este o regula, fiecare fata isi alege membrii si partenerii de discutie.

       Eu personal nu regret ca am ales sa fac parte din aceasta industrie, categoric castigurile sunt mult mai mari in comparatie cu un loc de munca normal. Acest job iti ofera multe beneficii si avantaje, dar are si anumite cerinte. Cerintele sunt putine: Limba engleza vorbita si scrisa la un nivel mediu cel putin, cunostinte operare PC, seriozitate, imaginatie si creativitate. Nimic excesiv corect? Totul se poate invata atata timp cat exista dorinta si ambitie.

       Este un job pentru toata lumea? cel mai probabil nu. Este un job din care se imbogatesc toti cei ce il practica? categoric nu, pentru a ajunge la incasari impresionante este nevoie de o echipa buna in spate, de dedicatie si munca. Se merita? Din punctul meu de vedere…da, se merita fiecare secunda.

      Doresti si tu sa faci primul pas catre acest domeniu? Doresti si tu sa ai un loc de munca stabil si un viitor fara griji? Te asteptam la interviu unde iti voi oferi mai multe informatii atat despre aceasta industrie cat si despre studioul nostru. Contacteaza-ne acum!(click pentru detalii)

Ne poti contacta pe:

 

  • Scris de Elena!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *