Elitta Studio dupa 4 ani

 

 

                In luna Mai am inceput campania “Elitta Studio indeplineste visuri” avand un scop maret: sa ne ajutam modelele sa isi creeze un viitor mai bun. Cum spune si sloganul nostru “Viitorul tau incepe astazi”. Ne-am dorit sa fim alaturi de ele, sa le incurajam si sa le demonstram ca visele devin realitate! Ca intr-o adevarata familie!

                Pentru Elitta Studio luna Septembrie a fost o luna magica: am implinit 4 ani de Elitta Studio si am sarbatorit indeplinind cel de-al patrulea vis! Pe 29 septembrie 2018 un model Elitta a pasit pentru prima data pragul casei in calitate de proprietara.

                Suntem mandri ca in patru luni am reusit sa indeplinim patru visuri importante pentru modelele noastre: 2 masini, un apartament si o casa. In acest mod si noi la randul nostru ne indeplinim propriul vis: modelele noastre devin femei independente inca de la o varsta frageda si viitoare femei de afaceri de succes!

                Care este cel mai mare vis al tau? Visul care te face dimineata sa te dai jos din pat si care te determina sa urmezi un plan. Te-ai saturat sa auzi persoane din jurul tau care nu fac altceva decat sa te descurajeze si sa iti spuna ca este imposibil? Elitta Studio iti spune ca se poate si crede in tine si in visul tau! In familia Elitta visele se pot indeplini! TU ce ai facut astazi pentru visul tau?

                 Daca ai un vis important pentru tine, contacteaza-ne si alaturate echipei Elitta Studio, o echipa exclusivista, dar odata ce faci parte din familie, lucram cu totii pentru visul tau!

 

Ne poti contacta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *