Elitta Studio implineste 4 ani!

La multi ani Elitta Studio!

studio videochat galati

 

          Acum 4 ani, Elitta Studio vedea lumina zilei pentru prima data, iar succesul s-a apropiat cu pasi repezi inca de la inceput. Pentru ca intotdeauna succesul trebuie sarbatorit,  astazi 25 Septembrie 2018, Elitta Studio isi sarbatoreste aniversarea de 4 ani intr-un cadru intim, cu toti membrii familiei Elitta.

          In acest ultim an, am pus mai mult accent pe modelele noastre, dar si pe echipa. Am inceput sa indeplinim vise, am inceput sa ajutam si sa ne implicam in realizarea acestor vise. In decurs a cateva luni am reusit sa indeplinim 3 vise marete, iar alte doua urmeaza sa fie realizate in perioada urmatoare.

          Intrebarea nu a intarziat sa vina „Voua ce va iese cu toata treaba asta?”, iar raspunsul este unul simplu: Dorim sa schimbam mentalitati, atat a modelelor cat si a oamenilor necunoscatori in acest subiect. Dorim sa facem o schimbare in acest domeniu, dorim ca un model care a lucrat alaturi de noi o perioada de timp sa ramana cu ceva din aceasta experienta, atat pe plan financiar, cat si pe plan intelectual, sa nu mai existe situatii in care fetele dupa ani de munca si stres, la sfarsit nu se aleg cu nimic.

          Videochat-ul este in continuare un subiect tabu in societatea romaneasca si asociat in mod eronat cu prostitutia. Motivele pentru acest lucru sunt multe si specifice Europei de Est. Elitta Studio doreste sa schimbe perceptia aceasta asupra videochat-ului, dorim sa demonstram ca videochat-ul nu inseamna doar nuditate si sex, dorim sa demonstram ca videochat-ul este mai mult la un nivel psihologic decat unul fizic, dorim sa demonstram ca in domeniul videochat-ului… vorba dulce mult aduce. De asemenea, un vis al nostru ca si studio este sa dovedim si ca un model de videochat poate ajunge o femeie de afaceri de succes.

          Ce am invatat in acesti 4 ani? Am invatat ca increderea unii in altii este esentiala, munca in echipa este de nelipsit si fericirea, starea de spirit a modelelor este un atuu principal. Pentru a atinge un scop, uneori este nevoie si de sacrificii sau compromisuri. Am invatat ca acest domeniu te poate ajuta sa devii o femeie puternica si independenta, te poate ajuta in maturizare, in dobandirea increderii de sine, in descoperirea feminitatii interne.

          Putem spune ca anul acesta a fost unul plin pentru Elitta Studio, pe langa vacante, iesiri si distractie anul acesta am facut ceva important pentru modelele noastre si vom continua sa indeplinim vise si de azi inainte. Pentru urmatorul an ne dorim mai mult, mai multe vise implinite, mai multe informatii acumulate, mai multa experienta, mai multa incredere in noi, mai multe modele fericite in aceasta industrie.

          Noi ne-am descoperit visul nostru, tu ti-ai descoperit propriul vis? Alatura-te familiei Elitta, suntem mai mult decat un studio de videochat! De 4 ani promitem doar ce putem oferi! Seriozitatea si devotamentul nostru se observa din visele îndeplinite și din respectarea promisiunilor!

 

Programeaza-te la interviu si visul tau poate fi urmatorul!

 

Ne poti contacta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *